Gesponsord: De compleet nieuwe Volvo V90

  • 7 July 2016 |

Het EK-voetbal wat op dit moment nog gespeeld wordt in Frankrijk kent helaas vooralsnog weinig hoogtepunten. Eén van de weinig hoogtepuntjes was toch wel Zlatan, en als je hem ook nog eens kan strikken voor je laatste – te gekke – reclamecampagne, dan doe je het als Zweeds automerk helemaal zo gek nog niet.

Volgens de nieuwste reclame van Volvo kiest Zlatan Ibrahimovic dus ook duidelijk voor de nieuwe Volvo V90. En dat zouden wij – hadden we het geld liggen (vanaf € 45.995) – ook direct doen. Volvo staat al jaren bekend om zijn betrouwbaarheid en veiligheid, maar dit is de afgelopen jaren alleen maar beter worden. Sterker nog, Volvo streeft ernaar dat er voor 2020 niemand meer ernstig gewond raakt of zelfs komt te overlijden tijdens een rit in een Volvo. Maar dat is nog niet alles, ook willen ze dat alle modellen vóór die tijd elektrisch rijden, want dát is de toekomst volgens hun.

Waarschijnlijk had je de korte variant van deze reclame al wel voorbij zien komen. Maar de lange versie is misschien nog wel toffer. We raden je dan ook aan om er eens goed voor te gaan zitten. Zlatan sprankels als inspirator en wordt uitstekend begeleidt door de wereldberoemde componist Hans Zimmer. Echt de moeite waard!

Dit artikel wordt gesponsord door Volvo, maar is geschreven naar onze eigen mening.

About