Repairking voor de beste iPhone reparatie

  • 11 May 2016 |

Een kapotte iPhone is al slecht nieuws. Maar eenzelfde kapotte iPhone op vakantie, dat is nog veel erger. De zoute lucht en strandkorrels gaan met alle liefde in de kleinste scheurtjes zitten, en dat kan behoorlijk wat schade aanrichten. Vandaar dus dat het helemaal geen gek idee is om je iPhone reparatie onder te brengen bij RepairKing in Utrecht.

Wij van de redactie dragen al een iPhone sinds de 3G. Sinds toen hebben we hem misschien twee keer laten vallen. 4 jaar geleden ofzo, en vorige week. Aangezien we onze favoriete gadget niet graag met een gebroken scherm zien was het dus tijd voor een  iPhone 6 scherm reparatie. Via Google kwamen we terecht bij de jongens van Repairking en na een kort belletje konden we direct langskomen.

Op de website zeggen ze mooi dat het de reparatie ‘klaar is terwijl je wacht’, klinkt interessant, maar we gingen het nu maar eens zelf testen. En ja hoor, nog geen 25 minuten nadat we naar binnen gingen stonden we na een super snelle iPhone reparatie alweer buiten. Mét een nieuw scherm. Totaal gelukkig.

Mocht je dus ergens een keer in een stomme of licht aangeschoten bui je iPhone/iPad laten vallen en je woont in de omgeving van Utrecht, ga eens kijken op de website van Repairking. Wij garanderen – net zoals zij – dat je gadget binnen mum van tijd weer 100% gezond is.

 

About